Vragen

1. Prijzen en reserveringen

U kunt de Bonte Piet reserveren via Historische Zeilvaart Harlingen. Tevens kunt u hier de prijzen vinden.

2. Veilig onderweg

Kleding.

Zeil- of regen-kleding is handig om mee te nemen! Daarnaast raden wij het aan om laarzen mee te nemen.

Zwemvesten.

Uiteraard zijn zwemvesten aanwezig, maar indien u kinderen meeneemt vragen wij u om van tevoren de lengte en het gewicht van uw kind op te geven zodat wij de juiste maat zwemvest kunnen garanderen.

3. Over het schip

Indeling.

boven
beneden

Ligging.

Alle tochten vertrekken vanuit de Zuiderhaven in Harlingen. bekijk op Google Maps >

U kunt in- en uitladen naast het schip. Om voor een langere periode te parkeren zijn er op loopafstand een speciaal ingerichte langparkeerplaatsen, Het handigste is om deze tijdig te reserveren

Overnachting.

De kooi is voor u opgemaakt met een onderlaken en kussen met sloop. Wij vragen u wel om een slaapzak mee te nemen. Dekbedden zijn eventueel te huur.

Koken & eten.

In de kombuis is alles aanwezig om een heerlijke maaltijd te bereiden. U kunt ervoor kiezen om zelf boodschappen mee te nemen, of om voor een kleine meerprijs een boodschappenlijst van te voren af te geven. U kunt ook altijd in de haven eten bestellen / uit eten te gaan.

Ontspanning.

Aan boord van het schip zijn boeken, bordspellen en een gitaar aanwezig.

Meehelpen.

Voorafgaand aan de tocht wordt er een korte zeil insctructie gegeven\, waarna u samen met de bemanning u het schip van haven naar haven vaart. Tijdens de vaart zal de bemanning u bijstaan en de juiste aanwijzingen geven. Zeilervaring is niet vereist. 

4. Overige

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op.